Бігова доріжка електрична Bowflex T56

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Код товару: 21570-30
Виробник: Bowflex
Відгуки: 0
Відправка 5-10 робочих днів
Артикул: 100912
MPN: T56
Знайшли дешевше?
170 999 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Клас
Домашні
Професійні
Конструкція
Складані
Особливості
Транспортувальні ролики
Вимірювання пульсу
USB-порт
Підставка для аксесуарів
Компенсатори нерівності підлоги
Тримач для пляшки
Вентилятор
Тип
Електричні
Варіант
Чорна
Опис

У вас біг на біговій доріжці асоціюється з нудьгою? Чи здається, що кожен кілометр триває вічність?

Бігова доріжка T56 - рецепт для нудних тренувань. JRNY™ і Netflix – це лише деякі програми, з якими сумісна її консоль. Ви навіть не помітите, як один за одним пролітають кілометри. Якщо ви хочете змінитися, ви можете бігати по 40 віртуальних маршрутах у різних місцях світу, доступ до яких доступний через додаток Explore the World . Якщо на вулиці сіро і холодно, а ви мрієте побігати на сонці, вам потрібно лише знайти правильний маршрут і ви можете насолоджуватися сонцем у похмурий осінній день.

Новітня бігова доріжка Bowflex T56 - це мрія, яка здійснилася - ви можете досягти неймовірних результатів. Він створений для задоволення найвибагливіших користувачів. Ефективний двигун дозволяє швидко змінювати швидкість, а нахил від -5 до 20 дасть вашим м'язам справжнє тренування.

Пам’ятайте, що тренування на біговій доріжці гарантує менше навантаження на суглоби, ніж традиційний біг, завдяки багатозонній амортизації Comfort Tech™ , як і на старих бігових доріжках Bowflex . Що ще важливіше, завдяки цьому ви можете бігати в будь-який час, незалежно від погоди чи забруднення повітря.

Якщо ви хочете придбати бігову доріжку для дому, яка допоможе вам сформувати фігуру, покращити фізичну форму та здоров’я, а також не нудьгувати під час бігу, модель T56 — ідеальний варіант для вас.

 


ІННОВАЦІЙНИЙ ДИСПЛЕЙ: Великий 22-дюймовий сенсорний дисплей з високою роздільною здатністю забезпечує легкий доступ до додатків, улюблених серіалів або параметрів тренувань. Це мотивує вас працювати далі, більш інтенсивно та досягати кращих результатів за коротший час, а також є ліками від нудьги долаючи наступні кілометри у вашому домі.

КЛАВІШИ ШВИДКОЇ ЗМІНИ: клавіші швидкої зміни швидкості та кута нахилу розташовані в легкодоступних місцях, що дозволяє їх зручно міняти під час тренування, зберігаючи плавний темп бігу. Кнопки, розташовані на обох бічних ручках, є великою зручністю. Вони допоможуть людям, які біжать на більш швидкі дистанції, повністю контролювати швидкість стрічки бігової доріжки.

ТРЕНУВАЛЬНІ ПРОГРАМИ: консоль має 9 базових тренувальних програм, включаючи інтервальні тренування, контроль спалювання жиру, тренування цільового пульсу та ручне тренування. Додатково ви можете скористатися кількома відео-тренінгами, які проводить тренер. Завдяки цьому ви знайдете відповідне тренування для себе, незалежно від того, початківець ви спортсмен чи досвідчений користувач. З передплатою JRNY бігова доріжка відкриває двері у світ тренувань, спеціально розроблених для вас і вашого рівня фізичної підготовки. Потім ви отримуєте доступ до додаткових відеонавчань, щоденних пропозицій щодо нових тренувань і пробіжок у віртуальних місцях (Досліджуйте світ).

ПРОФІЛІ КОРИСТУВАЧІВ: Консоль може зберігати необмежену кількість профілів користувачів, тому ваші тренувальні дані будуть у безпеці, коли інша людина почне займатися. Окрім відстеження прогресу, ви можете мотивувати один одного регулярно тренуватися та порівнювати свої результати.

ЕФЕКТИВНИЙ ДВИГУН: Тихий, потужний і динамічний двигун з постійною потужністю 4,0 к.с. забезпечує ефективність і плавність роботи навіть при максимальному навантаженні на бігову доріжку. Він створений, щоб витримувати найдовші тренування та швидко реагувати на зміни темпу, заданого користувачем.

ПРОГРАМИ: завдяки з’єднанню Bluetooth® ви можете синхронізувати дані про тренування з програмами JRNY™ або Explore the World . Це дозволяє ділитися результатами тренувань, мотивувати один одного з друзями-тренерами та брати участь у змаганнях. Рішення для тренувань від нудьги — сумісність бігової доріжки з відеододатками Netflix і Prime . Повний функціонал програми доступний після покупки підписки.

ВІРТУАЛЬНІ ДОРОЖКИ: ви можете бігати до 40 віртуальних доріжок у різних точках світу, доступ до яких доступний через додаток Explore the World . Якщо на вулиці сіро і холодно, а ви мрієте побігати на сонці, вам потрібно лише знайти правильний маршрут і ви можете насолоджуватися сонцем у похмурий осінній день.

ВИМІРЮВАННЯ СЕРЦЕВОГО РИТМУ: Пульс, виміряний за допомогою датчиків, розміщених на ручках або телеметричного ременя, дозволить вам тренуватися у відповідній зоні ЧСС для досягнення ще кращих результатів. Будь ласка, пам'ятайте, що вимірювання пульсу за допомогою датчиків, розміщених у виробі, дає приблизні (індикативні) результати. Обладнання не є медичним продуктом. Для більш точних результатів рекомендуємо використовувати телеметричний ремінь.

ШВИДКІСТЬ: Ви можете встановити діапазон швидкості бігової доріжки від 1 до 20 км/год. Завдяки цьому ви можете проводити повноцінне навчання незалежно від вашого рівня просування.

РІВЕНЬ НАХИЛУ: змінюйте його, щоб отримати більше переваг від тренувань. Хороший спосіб посилити вправи - змінити нахил поверхні. Бігова доріжка Т56 дозволяє плавно змінювати кут нахилу в двох площинах від -5 до 20.

ВЕНТИЛЯТОР: 3 рівні регулювання інтенсивності повітряного потоку роблять тренування більш комфортними. Завдяки можливості регулювати напрямок віяла, він підійде людям будь-якого зросту.

СИСТЕМА АМОРТИЗУВАННЯ: коли ви бігаєте на біговій доріжці, зусилля на ваші ноги вдвічі перевищує вашу вагу. Завдяки спеціальній технології Comfort Tech  , яка забезпечує додаткову амортизацію, ваші суглоби менше навантажуються під час тренування, а відчуття можна порівняти з бігом на свіжому повітрі.

СКЛАДАННЯ: завдяки системі SoftDrop™ ви можете розкласти бігову доріжку одним натисканням кнопки. Обладнання повільно розгорнеться і буде готове до використання. Повне складання бігової доріжки можливо, залишивши нахил на -5 після тренування. Тоді він займає навіть менше місця, ніж у складеному вигляді з плоским деком.
 

ТЕХНІЧНІ ДАНІ:

  • Розміри: 216 x 100 x 178 см (Д x Ш x В)
  • Двигун: потужність двигуна 4 к.с
  • Дисплей: 22" сенсорний дисплей високої роздільної здатності
  • Програми навчання:  10
  • Кількість профілів користувачів: необмежена
  • Додатки та відстеження активності:  можливість синхронізувати дані тренувань із такими додатками, як JRNY™, Explore the World, Zwift , можливість використовувати відеододатки Netflix і Prime
  • Функції:  швидкість, час, дистанція, калорії, пульс, нахил бігової доріжки
  • Швидкість: 1-20 км/год
  • Нахил: дворівневе електронне регулювання від -5 до 20.
  • Площа бігового полотна:  152 x 56 см (Д x Ш)
  • Амортизація бігової доріжки:  технологія  Comfort Tech™
  • Ремінь:  міцний 3-шаровий 2,5 мм
  • Рулони: 2,75" (7 см)
  • Пульс:  вимірювання за допомогою датчиків, розташованих на ручках, а також за допомогою браслета або телеметричного ременя (не входить в комплект)
  • Складання:  легко та безпечно завдяки  системі SoftDrop™
  • Клавіші швидкого доступу під рукою:  дозволяють зручно змінювати швидкість і нахил бігової доріжки під час тренування
  • Додаткове обладнання:  USB порт з можливістю зарядки пристроїв, транспортувальні колеса, ключ безпеки, лоток для аксесуарів, кишені для пляшок з водою, динаміки
  • Вентилятор:  3 рівня регулювання потоку повітря
  • Вага виробу: 152 кг
  • Максимальна вага користувача:  181 кг 
  • Призначений для домашнього та напівкомерційного використання
  • Щоб правильно налаштувати бігову доріжку, її слід підключити до Wi-Fi під час першого запуску
Характеристики
Бігові доріжки
Клас
Домашні
Професійні
Конструкція
Складані
Особливості
Транспортувальні ролики
Вимірювання пульсу
USB-порт
Підставка для аксесуарів
Компенсатори нерівності підлоги
Тримач для пляшки
Вентилятор
Тип
Електричні
Основні характеристики
Варіант
Чорна
Дисплей
Великий 22-дюймовий сенсорний дисплей
Додаткові характеристики
Щоб правильно налаштувати бігову доріжку, її слід підключити до Wi-Fi під час першого запуску
Вентилятор:
Зміна кутів нахилу
Дворівневе електронне регулювання від -5 до 20°
Максимальна швидкість
1 - 20 км/год
Показання дисплея
Дисплей показує: швидкість, час, дистанція, калорії, пульс, нахил бігової доріжки
Потужність двигуна
4 к.с
Програми
Програми навчання: 10
Додатки та відстеження активності: можливість синхронізувати дані тренувань із такими додатками, як JRNY™, Explore the World, Zwift , можливість використовувати відеододатки Netflix і Prime
Розмір бігового полотна
152 x 56 см
Розміри в робочому вигляді
216 x 100 x 178 см
Система амортизації
Технологія Comfort Tech™
EAN
708447914163
Максимальне навантаження
181 кг
Гарантія
12 місяців
Вага, кг
152 кг
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Бігова доріжка електрична Bowflex T56
170 999 грн