Бігова доріжка електрична Bowflex T18

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності
Код товару:
Виробник: Bowflex
Відгуки: 0
Артикул: 100908
MPN: BXT 18
0 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Клас
Домашні
Конструкція
Складані
Особливості
Транспортувальні ролики
Вимірювання пульсу
Тримач для пляшки
Підставка для аксесуарів
Вентилятор
USB-порт
Тип
Електричні
Варіант
Чорна
Опис

Відкрийте новий вимір домашніх тренувань з біговою доріжкою T18 від Bowflex.

Він допоможе вам перетворити нудні тренування на цікаву пригоду та подорож до фігури вашої мрії та форми. JRNY™ і Netflix – це лише деякі програми, з якими сумісна її консоль. Ви навіть не помітите, як один за одним пролітають кілометри. Якщо ви хочете змінитися, ви можете пробігтися по одній із 40 віртуальних доріжок у місцях по всьому світу, доступ до яких доступний через додаток Explore the World . Якщо на вулиці сіро і холодно, а ви мрієте побігати на сонці, вам потрібно лише знайти правильний маршрут і ви можете насолоджуватися сонцем у похмурий осінній день.

Нова бігова доріжка T18 від Bowflex була створена, щоб зробити кожне тренування задоволенням. Він підійде навіть найвибагливішим користувачам, але новачки також закохаються в нього з першого запуску.

Пам'ятайте, що тренування на біговій доріжці гарантує менше навантаження на суглоби, ніж традиційний біг, завдяки багатозонній амортизації Comfort Tech™ , як і на старих бігових доріжках Bowflex . Що ще важливіше, завдяки цьому ви можете бігати в будь-який час, незалежно від погоди чи забруднення повітря.

Якщо ви хочете придбати бігову доріжку для дому, яка допоможе вам сформувати фігуру, покращити фізичну форму та здоров’я, а також не нудьгувати під час бігу, модель T18 – ідеальний варіант для вас.


ІННОВАЦІЙНИЙ ДИСПЛЕЙ: 7" сенсорний дисплей з високою роздільною здатністю забезпечує легкий доступ до додатків, улюблених телесеріалів і параметрів тренувань. Це мотивує працювати далі, інтенсивніше та досягати кращих результатів за коротший час, а також є ліками від нудьги під час покриття наступні кілометри в чотирьох стінах.

КЛАВІШІ ШВИДКОЇ ЗМІНИ: клавіші швидкої зміни швидкості і кута нахилу розташовані в легкодоступному місці, що дозволяє їх зручно міняти під час тренування, зберігаючи плавний темп бігу.

ПРОФІЛІ КОРИСТУВАЧІВ: Консоль може зберігати необмежену кількість профілів користувачів, тому ваші тренувальні дані будуть у безпеці, коли інша людина почне займатися. Окрім відстеження прогресу, ви можете мотивувати один одного регулярно тренуватися та порівнювати свої результати.

ЕФЕКТИВНИЙ ДВИГУН: Тихий, потужний і динамічний двигун з постійною потужністю 2,5 к.с. забезпечує ефективність і плавність роботи.

ПРОГРАМИ: Завдяки підключенню Bluetooth® ви можете синхронізувати дані про тренування з програмами JRNY™ або Explore the World . Це дозволяє ділитися результатами тренувань, мотивувати один одного з друзями-тренерами та брати участь у змаганнях. Рішення для тренувань від нудьги — сумісність бігової доріжки з додатками Netflix, Disney +, Prime video та Hulu. Повний функціонал програми доступний після покупки підписки.

ВІРТУАЛЬНІ ТРАСИ: Ви можете бігати на 40 віртуальних трасах у різних місцях світу, доступ до яких доступний через додаток Explore the World . Якщо на вулиці сіро і холодно, а ви мрієте пробігтися під сонцем, вам потрібно лише знайти правильний маршрут і ви зможете насолоджуватися сонцем у похмурий зимовий день.

ВИМІРЮВАННЯ СЕРЦЕВОГО РИТМУ: Пульс, виміряний за допомогою датчиків, розміщених на ручках або телеметричного ременя, дозволить вам тренуватися у відповідній зоні ЧСС для досягнення ще кращих результатів. Будь ласка, пам'ятайте, що вимірювання пульсу за допомогою датчиків, розміщених у виробі, дає приблизні (індикативні) результати. Обладнання не є медичним продуктом. Для більш точних результатів рекомендуємо використовувати телеметричний ремінь.

ШВИДКІСТЬ: Ви можете встановити діапазон швидкості бігової доріжки від 0 до 20 км/год. Завдяки цьому ви можете проводити повноцінне навчання незалежно від вашого рівня просування.

РІВЕНЬ НАХИЛУ: змінюйте його, щоб отримати більше переваг від тренувань. Хороший спосіб посилити вправи - змінити нахил поверхні. Бігова доріжка T18 дозволяє плавно змінювати кут нахилу від 0% до 15%.

ВЕНТИЛЯТОР: 3 рівні регулювання інтенсивності повітряного потоку роблять тренування більш комфортними. Завдяки можливості регулювати напрямок віяла, він підійде людям будь-якого зросту.

СИСТЕМА АМОРТИЗУВАННЯ: коли ви бігаєте на біговій доріжці, зусилля на ваші ноги вдвічі перевищує вашу вагу. Завдяки спеціальній технології Comfort Tech , яка забезпечує додаткову амортизацію, ваші суглоби менше навантажуються під час тренування, а відчуття можна порівняти з бігом на свіжому повітрі.

СКЛАДАННЯ: завдяки системі SoftDrop™ ви можете розкласти бігову доріжку одним натисканням кнопки. Обладнання повільно розгорнеться і буде готове до використання.

ТЕХНІЧНІ ДАНІ:

Розміри: 215 x 92 x 140 см (Д x Ш x В)

Дисплей: 7" сенсорний дисплей високої роздільної здатності

Кількість профілів користувачів: необмежена

Двигун: потужність двигуна 2,5 к.с

Програми та відстеження активності: синхронізуйте дані тренувань із такими програмами, як JRNY™, Explore the World , Netflix, Disney+, Prime video та Hulu .

Функції: швидкість, час, дистанція, калорії, пульс, нахил бігової доріжки

Швидкість: 0-20 км/год

Нахил: електронне регулювання від 0% до 15%

Площа бігової доріжки: 152 x 51 см (Д x Ш)

Амортизація бігової доріжки: технологія Comfort Tech™

Пульс: вимірювання за допомогою датчиків, розташованих на ручках, а також за допомогою браслета або телеметричного ременя (не входить в комплект)

Складання: легко та безпечно завдяки системі SoftDrop™ , яка дозволяє розкласти бігову доріжку одним клацанням миші.

Клавіші швидкого доступу під рукою: дозволяють зручно змінювати швидкість і нахил бігової доріжки під час тренування

Додаткове обладнання: USB порт з можливістю зарядки пристроїв, транспортувальні колеса, ключ безпеки, лоток для аксесуарів, кишені для пляшок з водою, динаміки

Вентилятор: 3 рівня регулювання потоку повітря

Вага виробу: 127 кг

Максимальна вага користувача: 170 кг

Призначений для домашнього та напівкомерційного використання

Розширена гарантія: 10 років на двигун, 2 роки на інші елементи

Щоб правильно налаштувати бігову доріжку, її слід підключити до Wi-Fi під час першого запуску

Платформа JRNY використовує штучний інтелект для створення практично нескінченної кількості персоналізованих тренувань на основі початкової оцінки фізичної форми, яка вивчається та адаптується в міру прогресу користувача. Більше ніяких вгадувань і стандартних вправ! З JRNY вам гарантовано, що ваше навчання завжди буде продуктивним і принесе задоволення. Платформа JRNY пропонує індивідуальне аудіо-тренування, тренування під керівництвом тренера та інтеграцію з іншими фітнес-додатками. На пристроях із сенсорним екраном ви також маєте доступ до власних підписок на Netflix або Amazon Prime Video.

Користувачі JRNY тепер також можуть виконувати тренування без використання фітнес-обладнання. Вкладка «Round Your Routine» містить відео сеансів йоги, силових тренувань і загальнорозвиваючих вправ.


ДИНАМІЧНИЙ КОУЧИНГ

JRNY спілкується безпосередньо з вами та мотивує вас продовжувати працювати, а також створює персоналізовані тренування на основі вашої історії тренувань. Їх мета - допомогти вам спалити якомога більше калорій і покращити вашу фізичну форму, поважаючи ваші можливості. Налаштовуючи складність (цільову швидкість горіння) і тривалість (час) кожного тренування, JRNY може надати індивідуальну програму, яка ідеально підходить для вас.

ІНДИВІДУАЛЬНЕ НАВЧАННЯ

На основі результатів вашої особистої оцінки фізичної підготовки JRNY пропонує вам тренування, адаптовані саме до вашого рівня фізичної підготовки. За словами Bowflex, це досягається за допомогою «складного алгоритму, заснованого на вашій попередній історії спалювання калорій». JRNY вимірює кількість спалених калорій і швидкість їх спалювання, а потім використовує ці дані для створення тренувань, адаптованих до рівня фізичної підготовки кожного користувача.

ВІДЕО ВПРАВИ З ТРЕНЕРАМИ

JRNY пропонує бібліотеку навчальних відео під керівництвом тренера.

ДОСЛІДЖУЙ СВІТ
Explore the World™ дозволяє віртуально навчатися в різних місцях по всьому світу. Незалежно від погоди ви можете бігати чи їздити куди завгодно зі своїм спорядженням. Програма автоматично підлаштовується в режимі реального часу під швидкість пристроїв Bowflex, Schwinn Fitness і Nautilus, які мають підключення Bluetooth®.

Пробігти 5 км мальовничою японською сільською місцевістю, 10 км високогір’ям, пробігти марафон вулицями Лондона чи Праги та багато іншого. Прийміть виклик навчання по всьому світу. Крім того, Explore the World™ дозволяє відстежувати ваш час, відстань, швидкість, калорії та частоту серцевих скорочень, допомагаючи вам залишатися на висоті гри та святкувати свої успіхи, покращуючи свою продуктивність на трасах. Досліджуйте світ сьогодні!

Преміум-користувачам додатка JRNY із сенсорним екраном не потрібно купувати підписку на Explore the World™, оскільки вони мають вільний доступ до всіх маршрутів. Використовуючи Explore the World™ від JRNY, ви отримуєте додатковий доступ до навчальних програм, більше даних і тренера, який проведе вас під час навчання.

NETFLIX
Дивіться улюблене шоу під час тренувань. Під час перегляду поточні дані про тренування відображатимуться внизу екрана. Підписка на Netflix не включена в вартість JRNY.
Примітка. Ця опція доступна лише на пристроях із сенсорним екраном. Його немає в програмі на вашому телефоні чи планшеті.

Програма Bowflex JRNY™ сумісна з пристроями Apple під управлінням iOS 12.0 або новішої версії та більшістю пристроїв Android під керуванням версії 6.0 або новішої. Додаток синхронізує тренувальні дані в реальному часі.

Після створення облікового запису користувач отримує 2 місяці Premium членства безкоштовно.

УВАГА! Фільм є ілюстративним матеріалом. Устаткування, представлене тут, може дещо відрізнятися від того, що пропонується для продажу. Детальні характеристики обладнання наведено вище.

Характеристики
Бігові доріжки
Клас
Домашні
Конструкція
Складані
Особливості
Транспортувальні ролики
Вимірювання пульсу
Тримач для пляшки
Підставка для аксесуарів
Вентилятор
USB-порт
Тип
Електричні
Основні характеристики
Варіант
Чорна
Дисплей
7" сенсорний дисплей високої роздільної здатності
Додаткові характеристики
Щоб правильно налаштувати бігову доріжку, її слід підключити до Wi-Fi під час першого запуску
Вентилятор: 3 рівня регулювання потоку повітря
Вбудовані динаміки
Завдяки системі SoftDrop™ ви можете розкласти та скласти бігову доріжку одним натисканням кнопки
Bluetooth
Зміна кутів нахилу
0 - 15°
Максимальна швидкість
0 - 20 км/год
Показання дисплея
Дисплей показує: швидкість, час, дистанція, калорії, пульс, нахил бігової доріжки
Потужність двигуна
2,5 к.с
Програми
Кількість профілів користувачів: необмежена
Програми та відстеження активності: JRNY™, Explore the World , Netflix, Disney+, Prime video та Hulu
Розмір бігового полотна
152 x 51 см
Розміри в робочому вигляді
215 x 92 x 140 см
Система амортизації
Технологія Comfort Tech™
EAN
708447914125
Максимальне навантаження
170 кг
Гарантія
12 місяців
Вага, кг
127 кг
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Бігова доріжка електрична Bowflex T18
0 грн