Бігова доріжка електрична Bowflex BXT 326

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Код товару: 22040-30
Виробник: Bowflex
Відгуки: 0
Відправка 5-10 робочих днів
Артикул: 100547
MPN: BXT 326
Знайшли дешевше?
186 599 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Тип
Електричні
Клас
Домашні
Конструкція
Складані
Особливості
Транспортувальні ролики
Вимірювання пульсу
Тримач для пляшки
Підставка для аксесуарів
Вентилятор
USB-порт
Варіант
Чорна
Опис

Нова і найбільша бігова доріжка BXT 326 від Bowflex - це мрія, яка здійснилася - ви можете досягти неймовірних результатів. Він був створений, щоб задовольнити найвибагливіших користувачів з найвищими характеристиками та потужністю двигуна для домашніх користувачів. Ви отримаєте додаткову мотивацію, підключивши бігову доріжку до таких програм, як JRNY і Explore the World.

Пам'ятайте, що заняття на біговій доріжці гарантують менше навантаження на суглоби, ніж традиційний біг, завдяки багатозонній амортизації Comfort Tech . Що ще важливіше, завдяки цьому ви можете бігати в будь-який час, незалежно від погоди чи забруднення повітря.

Якщо ви хочете придбати домашнє обладнання, яке допоможе вам сформувати фігуру, покращити фізичну форму та здоров’я, ця бігова доріжка – ідеальний вибір.


ІННОВАЦІЙНИЙ ДИСПЛЕЙ: великий РК-дисплей з високою роздільною здатністю та підсвічуванням забезпечує легкий доступ до параметрів тренування. Він показує не лише загальну кількість спалених калорій, але й кількість спалених калорій щохвилини. Це спонукає вас працювати далі, більш інтенсивно та досягати кращих результатів за більш короткий час. Консоль також оснащена звуковою системою та підсвічуванням кнопок, щоб спонукати вас до досягнення ваших цілей.

КЛАВІШІ ШВИДКОЇ ЗМІНИ: клавіші швидкої зміни швидкості і кута нахилу розташовані в легкодоступному місці, що дозволяє їх зручно міняти під час тренування, зберігаючи плавний темп бігу.

ТРЕНУВАЛЬНІ ПРОГРАМИ: консоль має 14 тренувальних програм, включаючи інтервальні тренування, контроль спалювання жиру, тренування цільового пульсу та ручне тренування. Завдяки цьому ви знайдете відповідне тренування для себе, незалежно від того, початківець ви спортсмен чи досвідчений користувач.

ПРОФІЛІ КОРИСТУВАЧІВ: Чотири профілі користувачів можна зберегти на консолі, тому ваші тренувальні дані будуть у безпеці, коли інша особа почне тренуватися. Окрім відстеження свого прогресу, ви можете мотивувати один одного регулярно займатися спортом.

ПРОГРАМИ: Завдяки підключенню Bluetooth® ви можете синхронізувати дані про тренування з програмами JRNY, Explore the World. Це дозволяє вам ділитися результатами тренувань і мотивувати один одного з друзями-тренерами.

ВІРТУАЛЬНІ ТРАСИ: Крім того, ви можете бігати на 40 віртуальних трасах у різних місцях світу, доступ до яких доступний через безкоштовну програму Explore the World. Якщо на вулиці сіро і холодно, а ви мрієте побігати на сонці, вам потрібно лише знайти правильний маршрут і ви можете насолоджуватися сонцем у похмурий осінній день.

ВЕНТИЛЯТОР: 3 рівні регулювання інтенсивності повітряного потоку роблять тренування більш комфортними. Завдяки можливості регулювати напрямок віяла, він підійде людям будь-якого зросту.

ДИНАМІКИ: звукова система, вбудована в консоль, дозволяє зробити тренування більш привабливими, прослуховуючи музику або аудіокниги. Вхід в MP3-плеєр дає можливість бігти під будь-які улюблені звуки.

ВИМІРЮВАННЯ СЕРЦЕВОГО РИТМУ: Пульс, виміряний за допомогою датчиків, розміщених на ручках або прикріпленого телеметричного ременя, дозволить вам тренуватися у відповідній зоні ЧСС для досягнення ще кращих результатів. Будь ласка, пам'ятайте, що вимірювання пульсу за допомогою датчиків, розміщених у виробі, дає приблизні (індикативні) результати. Обладнання не є медичним продуктом. Для більш точних результатів рекомендуємо використовувати телеметричний ремінь.

ЛОТОК ДЛЯ ПЛАНШЕТА: Обладнання має лоток для планшета, щоб ви могли зручно користуватися додатком і відстежувати свій прогрес у навчанні. Якщо ви хочете урізноманітнити тренування, ви можете також використовувати його для перегляду фільму або серіалу.

ШВИДКІСТЬ: Ви можете встановити діапазон швидкості бігової доріжки від 0 до 19,3 км/год. Завдяки цьому ви можете проводити повноцінне навчання незалежно від вашого рівня просування.

РІВЕНЬ НАХИЛУ: змінюйте його, щоб отримати більше переваг від тренувань. Хороший спосіб посилити вправи - змінити нахил поверхні. Бігова доріжка BXT 326 дозволяє плавно змінювати кут нахилу до 15%.

ЕФЕКТИВНИЙ ДВИГУН: Тихий, потужний і динамічний двигун 4.0 CHP потужністю 6,5 кінських сил забезпечує ефективність і плавність роботи навіть при максимальному навантаженні на бігову доріжку. Він створений, щоб витримувати найдовші тренування.

СИСТЕМА АМОРТИЗУВАННЯ: коли ви бігаєте на біговій доріжці, зусилля на ваші ноги вдвічі перевищує вашу вагу. Завдяки спеціальній технології Comfort Tech , яка забезпечує додаткову амортизацію, ваші суглоби менше навантажуються під час тренування, а відчуття можна порівняти з бігом на свіжому повітрі.

СКЛАДАННЯ: завдяки системі SoftDrop™ ви можете розкласти бігову доріжку одним натисканням кнопки. Обладнання повільно розгорнеться і буде готове до використання.


ТЕХНІЧНІ ДАНІ:

Дисплей: кольоровий рідкокристалічний дисплей високої роздільної здатності з підсвічуванням, діагоналлю екрана 22,9 см (9 дюймів) з можливістю відстеження та контролю параметрів тренування

Навчання віртуальній реальності: можливо за допомогою програми Explore the World

Двигун: двигун постійної потужності 4 CHP

Програми навчання: 14

Кількість профілів користувачів: 4

Додатки та відстеження активності: можливість синхронізувати дані тренувань із такими додатками, як JRNY, Explore the World

Функції: швидкість, час, дистанція, калорії, пульс, нахил бігової доріжки

Швидкість: 0-19,3 км/год

Нахил: електронне регулювання від 0-15%

Площа бігового полотна: 152 x 56 см (Д x Ш)

Ремінь: міцний 3-шаровий 2,5 мм

Дека: 2,5 см

Консоль з місцем для планшета

Амортизація бігової доріжки: технологія Comfort Tech™

Пульс: вимірювання за допомогою датчиків, розміщених на ручках, а також за допомогою телеметричного ременя, що входить в комплект

Складання: легко та безпечно завдяки системі SoftDrop™ , яка дозволяє розкласти бігову доріжку одним клацанням миші.

Клавіші швидкого доступу під рукою: дозволяють зручно змінювати швидкість і нахил бігової доріжки під час тренування

Вентилятор: 3 рівня регулювання потоку повітря

Розміри: 214,6 x 97,8 x 138,9 см (Д x Ш x В)

Вага: 137,89 кг

Додаткова комплектація: USB порт з можливістю зарядки пристроїв, транспортувальні колеса, колонки з MP3 входом, ключ безпеки

Максимальна вага користувача: 180 кг

Призначений для домашнього використання

Розширена гарантія: 10 років на двигун, 2 роки на інші елементи

Платформа JRNY використовує штучний інтелект для створення практично нескінченної кількості персоналізованих тренувань на основі початкової оцінки фізичної форми, яка вивчається та адаптується в міру прогресу користувача. Більше ніяких вгадувань і стандартних вправ! З JRNY вам гарантовано, що ваше навчання завжди буде продуктивним і принесе задоволення. Платформа JRNY пропонує індивідуальне аудіо-тренування, тренування під керівництвом тренера та інтеграцію з іншими фітнес-додатками. На пристроях із сенсорним екраном ви також маєте доступ до власних підписок на Netflix або Amazon Prime Video.

Користувачі JRNY тепер також можуть виконувати тренування без використання фітнес-обладнання. Вкладка «Round Your Routine» містить відео сеансів йоги, силових тренувань і загальнорозвиваючих вправ.


ДИНАМІЧНИЙ КОУЧИНГ

JRNY спілкується безпосередньо з вами та мотивує вас продовжувати працювати, а також створює персоналізовані тренування на основі вашої історії тренувань. Їх мета - допомогти вам спалити якомога більше калорій і покращити вашу фізичну форму, поважаючи ваші можливості. Налаштовуючи складність (цільову швидкість горіння) і тривалість (час) кожного тренування, JRNY може надати індивідуальну програму, яка ідеально підходить для вас.

ІНДИВІДУАЛЬНЕ НАВЧАННЯ

На основі результатів вашої особистої оцінки фізичної підготовки JRNY пропонує вам тренування, адаптовані саме до вашого рівня фізичної підготовки. За словами Bowflex, це досягається за допомогою «складного алгоритму, заснованого на вашій попередній історії спалювання калорій». JRNY вимірює кількість спалених калорій і швидкість їх спалювання, а потім використовує ці дані для створення тренувань, адаптованих до рівня фізичної підготовки кожного користувача.

ВІДЕО ВПРАВИ З ТРЕНЕРАМИ

JRNY пропонує бібліотеку навчальних відео під керівництвом тренера.

ДОСЛІДЖУЙ СВІТ
Explore the World™ дозволяє віртуально навчатися в різних місцях по всьому світу. Незалежно від погоди ви можете бігати чи їздити куди завгодно зі своїм спорядженням. Програма автоматично підлаштовується в режимі реального часу під швидкість пристроїв Bowflex, Schwinn Fitness і Nautilus, які мають підключення Bluetooth®.

Пробігти 5 км мальовничою японською сільською місцевістю, 10 км високогір’ям, пробігти марафон вулицями Лондона чи Праги та багато іншого. Прийміть виклик навчання по всьому світу. Крім того, Explore the World™ дозволяє відстежувати ваш час, відстань, швидкість, калорії та частоту серцевих скорочень, допомагаючи вам залишатися на висоті гри та святкувати свої успіхи, покращуючи свою продуктивність на трасах. Досліджуйте світ сьогодні!

Преміум-користувачам додатка JRNY із сенсорним екраном не потрібно купувати підписку на Explore the World™, оскільки вони мають вільний доступ до всіх маршрутів. Використовуючи Explore the World™ від JRNY, ви отримуєте додатковий доступ до навчальних програм, більше даних і тренера, який проведе вас під час навчання.

NETFLIX
Дивіться улюблене шоу під час тренувань. Під час перегляду поточні дані про тренування відображатимуться внизу екрана. Підписка на Netflix не включена в вартість JRNY.
Примітка. Ця опція доступна лише на пристроях із сенсорним екраном. Його немає в програмі на вашому телефоні чи планшеті.

Програма Bowflex JRNY™ сумісна з пристроями Apple під управлінням iOS 12.0 або новішої версії та більшістю пристроїв Android під керуванням версії 6.0 або новішої. Додаток синхронізує тренувальні дані в реальному часі.

Після створення облікового запису користувач отримує 2 місяці Premium членства безкоштовно.

УВАГА! Фільм є ілюстративним матеріалом. Устаткування, представлене тут, може дещо відрізнятися від того, що пропонується для продажу. Детальні характеристики обладнання наведено вище.

Характеристики
Бігові доріжки
Тип
Електричні
Клас
Домашні
Конструкція
Складані
Особливості
Транспортувальні ролики
Вимірювання пульсу
Тримач для пляшки
Підставка для аксесуарів
Вентилятор
USB-порт
Основні характеристики
Варіант
Чорна
Дисплей
Кольоровий рідкокристалічний дисплей високої роздільної здатності з підсвічуванням, діагоналлю екрана 22,9 см (9 дюймів) з можливістю відстеження та контролю параметрів тренування
Додаткові характеристики
Вентилятор: 3 рівня регулювання потоку повітря
Вбудовані динаміки
Завдяки системі SoftDrop™ ви можете розкласти та скласти бігову доріжку одним натисканням кнопки
Bluetooth
Телеметричний ремінь в комплекті
Зміна кутів нахилу
0 - 15°
Максимальна швидкість
0 - 19,3 км/год
Показання дисплея
Дисплей показує: швидкість, час, дистанція, калорії, пульс, нахил бігової доріжки
Потужність двигуна
4 CHP
Програми
Програми тренувань: 14
Кількість профілів користувачів: 4
Програми та відстеження активності:Explore the World, JRNY
Розмір бігового полотна
152 x 56 см
Розміри в робочому вигляді
214,6 x 97,8 x 138,9 см
Система амортизації
Технологія Comfort Tech™
EAN
708447910172
Максимальне навантаження
180 кг
Гарантія
12 місяців
Вага, кг
137,89 кг
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Бігова доріжка електрична Bowflex BXT 326
186 599 грн