Батут Cornilleau Springcare 366см

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності
Код товару: 21563-30
Виробник: Cornilleau
Відгуки: 0
Артикул: 311123
MPN: 311123
36 749 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Гарантія
12 місяців
Опис


Батут Cornilleau Springcare - це гарантія чудових розваг на природі. Він був розроблений, щоб приносити радість кожному користувачеві. На батуті розважиться кожен – дитина, підліток чи дорослий. Якщо ви думаєте про купівлю батута, Springcare - ідеальна модель для вас!

Ринок батутів пропонує величезний вибір брендів і товарів. Чому варто вибрати Cornilleau? Батути Springcare відрізняють від інших перш за все безпека, довговічність і комфорт використання.

Батути Cornilleau збираються і монтуються у Франції під наглядом фахівців. Увага до кожної деталі і використання високоякісних матеріалів роблять батут Springcare виключно міцним і довговічним.

М'які, гнучкі посилання

На батуті Springcare динаміку стрибків забезпечує дуже щільна сітка з еластичних смуг, які складаються з безлічі гнучких мікроволокон.

Подвійна губка, що покриває лінії

Гнучка сітка, що забезпечує динаміку стрибків, покрита губкою подвійної товщини. Це забезпечує комфорт під час користування батутом і дозволяє краще поглинати удари.
М'яка і натягнута захисна сітка

Спеціально розроблена для захисту та амортизації, захисна сітка батута Springcare достатньо тверда, щоб ефективно утримувати користувача, але водночас досить м’яка, щоб до неї було приємно доторкнутися. Ці параметри були досягнуті завдяки спеціально розробленій для цього щільній, але гнучкій сітці.

Вигнуті стовпчики

Особлива форма стійок дозволяє уникнути зіткнення з ними під час стрибків на поверхні батута. Для безпеки людей, які грають біля батута, стійки покриті товстим шаром захисної піни.

Ретельна перевірка всіх елементів

Корозія, екстремальні температури, повторювані навантаження... Усі компоненти батута Cornilleau пройшли суворі випробування, що гарантує, що ваш батут Springcare витримує набагато більше, ніж інші моделі.

Еластичні ланки, безпечніші та стійкіші

На додаток до своїх властивостей щодо динаміки відскоку та безпеки, еластичні троси, розроблені для батутів Springcare, також мають важливу перевагу: довговічність. Щільна сітка смуг, яка складається з багатьох мікроволокон, дозволяє краще розподіляти силу, що створюється під час стрибків. Таким чином, кожне волокно завантажується відносно невелико.
Постійний відскок

Килимок в зоні стрибків є найбільш технічно складним елементом батута. Важливо, щоб він довго зберігав свої властивості. Килимки для батута Springcare пройшли десятки випробувань, тому виробники впевнені

Міцна сітка

Сітка навколо килимка є ключовим елементом безпеки. Його міцність, довговічність, здатність зберігати зовнішній вигляд і властивості були перевірені суворими лабораторними випробуваннями.

Динамічний і м'який відскок

Під час стрибків на батуті Springcare ви динамічно підстрибуєте, не напружуючи суглоби.

Ми дбаємо про деталі

Щоб зробити використання батута Springcare максимально приємним, деталі були вдосконалені до досконалості. Від двошарової піни, яка покриває пружини, до текстури захисної сітки - усі компоненти розроблені для забезпечення комфорту та зручності використання.

Легка збірка

Кількість гвинтів на батуті Springcare обмежена вісьмома, що гарантує, що жоден етап складання не буде складним. За допомогою іншої людини ви зможете зібрати свій батут за півтори години.

ТЕХНІЧНІ ДАНІ:

Розміри батута: 416 x 416 x 262 см (Д x Ш x В)

Діаметр килимка для стрибків: 366 см

Максимальне навантаження: 140 кг

Максимальна кількість користувачів: 1

Кількість гачків: 280

Кількість ніжок: 4

Сходинки: 2

Сертифікати: TÜV SÜD / GS / CE / CRITT

Гарантія : 5 років на раму, 2 роки на сітку та мат


Характеристики
Основні характеристики
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Батут Cornilleau Springcare 366см
36 749 грн