Батут Cornilleau Spring 426см

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Код товару: 21559-30
Виробник: Cornilleau
Відгуки: 0
Відправка 5-10 робочих днів
Артикул: 312141
MPN: 312141
Знайшли дешевше?
29 799 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Гарантія
12 місяців
Опис


Батут Spring від Cornilleau - це гарантія чудових розваг на природі. Він був розроблений, щоб приносити радість кожному користувачеві. На батуті розважиться кожен – дитина, підліток чи дорослий. Якщо ви думаєте про купівлю батута, Spring - ідеальна модель для вас!

Ринок батутів пропонує величезний вибір брендів і товарів. Чому варто вибрати Cornilleau? Перш за все, це безпека, довговічність і комфорт використання, що відрізняє батути Spring від інших.

Батути Cornilleau збираються і монтуються у Франції під наглядом фахівців. Увага до кожної деталі і використання високоякісних матеріалів роблять батут Spring виключно міцним і довговічним.

Пружини поза зоною стрибка

При використанні пружинного батута немає ризику впасти на пружини між відскоками. Від зони стрибків вони відокремлені гнучкою сіткою. Завдяки цьому простому рішенню ви можете безпечно грати і насолоджуватися стрибками на батуті.

Подвійна губка, що покриває пружини

Пружини розташовані за межами зони стрибків, але додатково покриті подвійною набивкою з мікропористої піни. Це забезпечує кращу амортизацію.

М'яка і натягнута захисна сітка

Спеціально розроблена для захисту та амортизації, захисна сітка батута Spring досить жорстка, щоб ефективно утримувати користувача, але досить м’яка, щоб до неї було приємно доторкнутися. Ці параметри були досягнуті завдяки спеціально розробленій для цього щільній, але гнучкій сітці.

Вигнуті стовпчики

Особлива форма стійок дозволяє уникнути зіткнення з ними під час стрибків на поверхні батута. Для безпеки людей, які грають біля батута, стійки покриті товстим шаром захисної піни.

Ретельна перевірка всіх елементів

Корозія, екстремальні температури, повторювані навантаження... Усі компоненти батута Cornilleau пройшли суворі випробування, які гарантують, що батут Spring витримує набагато більше, ніж інші моделі.

Пружини спеціальної форми

Щоб підвищити довговічність пружин, які використовуються в більшості батутів, ми обрали конічні пружини. Це дозволяє краще розподілити силу, яку вони поглинають і відпускають. Це робить їх більш довговічними.

Постійний відскок

Килимок в зоні стрибків є найбільш технічно складним елементом батута. Важливо, щоб він довго зберігав свої властивості. Пружинні килимки для батута пройшли десятки випробувань, тому виробники впевнені

Міцна сітка

Сітка навколо килимка є ключовим елементом безпеки. Його міцність, довговічність, здатність зберігати зовнішній вигляд і властивості були перевірені суворими лабораторними випробуваннями.

Динамічний і м'який відскок

Під час стрибків на пружинному батуті ви динамічно підстрибуєте, не напружуючи суглоби.

Ми дбаємо про деталі

Щоб зробити використання батута Spring максимально приємним, деталі були вдосконалені до досконалості. Від двошарової піни, що покриває пружини, до текстури захисної сітки - усі компоненти розроблені для забезпечення комфорту та зручності використання.

Легка збірка

У весняному батуті кількість гвинтів обмежена вісьмома, що гарантує, що жоден етап складання не буде складним. За допомогою іншої людини ви зможете зібрати свій батут за півтори години.

ТЕХНІЧНІ ДАНІ:

Розміри батута: 477 x 477 x 272 см (довжина x ширина x висота)

Діаметр килимка для стрибків: 425 см

Максимальне навантаження: 140 кг

Максимальна кількість користувачів: 1

Кількість пружин: 88

Кількість ніжок: 4

Сходинки: 3

Сертифікати: TÜV SÜD / GS / CE / CRITT

Гарантія : 5 років на раму, 2 роки на сітку та мат

Характеристики
Основні характеристики
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Батут Cornilleau Spring 426см
29 799 грн