Автомобільний намет на дах GentleTent Dachowy Roof Mini Flat

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Код товару: 21553-30
Виробник: GentleTent
Відгуки: 0
Відправка 5-10 робочих днів
Артикул: ROOFMINIFLAT22
MPN: ROOFMINIFLAT22
Знайшли дешевше?
103 249 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Гарантія
12 місяців
Опис


GENTLETENT ROOF MINI FLAT: найбільш аеродинамічний намет у світі

Намет ROOF MINI FLAT від GentleTent - ідеальний вибір для пари або людей, які віддають перевагу подорожувати поодинці та активно проводити час. Висота намету в складеному вигляді всього 8 см. Завдяки цьому навіть низький в'їзд в гараж більше не буде проблемою. Встановіть ROOF MINI FLAT на свій автомобіль і будьте повністю незалежними. Знайдіть місце з чудовим краєвидом і спостерігайте за ним вранці через одне з численних вікон у наметі, тримаючи в руці чашку гарячої кави. Це звучить заманливо? Ми впевнені, що так!

КОМФОРТ ДЛЯ 2 ОСІБ: Намет має підлогу розміром 210 х 120 см. Такий простір і товста підлога, яка ефективно ізолює від холодної землі, дозволяють швидко відновитися після подорожі.


ЛЕГКИЙ ТА
КОМПАКТНИЙ ДИЗАЙН: ROOF MINI FLAT чудово виглядає на вашому автомобілі. Висота намету в складеному вигляді всього 14 см. Завдяки цьому, незалежно від того, чи плануєте ви розмістити його на легковому автомобілі, пікапі, позашляховику чи фургоні, його форма не завадить вам керувати автомобілем. Намет важить всього 31 кг, тому ви легко зможете самостійно встановити його на дах.


НАДЗВИЧАЙНИЙ ВИД:
Намет ROOF MINI FLAT має 3 великих бічних вікна з москітними сітками та широкий вхідний отвір. Завдяки цьому ви зможете насолоджуватися панорамним видом на місцевість і заснути вночі в безпосередній близькості від природи.

ВЕНТИЛЯЦІЯ ТА ВОДОСТІЙКІСТЬ: намет виготовлений із міцної суміші бавовни та поліефірних волокон. Параметри тканини гарантують, що вона буде водонепроникною, стійкою до цвілі та механічних пошкоджень, а також забезпечить належну вентиляцію та доступ свіжого повітря всередину. Москітні сітки, розміщені на вікнах, захищають від комах.



ШВИДКІСТЬ РОЗКРИВАННЯ: Ви можете встановити намет ROOF MINI FLAT приблизно за 5 хвилин. Завдяки технології One Valve System ви можете накачати все, використовуючи лише один клапан. Більше жодних перспектив складної боротьби після довгої їзди. Підключіть електричний насос і спостерігайте, як намет розкладається сам по собі. З наметом ROOF MINI FLAT ви зможете швидко підготувати кемпінг в мальовничому місці, а також зможете приділити додатковий час улюбленим заняттям.

СТІЙКА ТА МІЦНА ПІДЛОГА: підлога намету виготовлена з матеріалу за технологією Drop Stitch, також відомої як drop stitch. Цей матеріал складається з двох паралельних шматків тканини, щільно з’єднаних між собою тисячами тонких ниток. Після накачування підлога намету стає жорсткою і жорсткою. Конструкція настільки міцна, що в минулому за такою ж технологією навіть виготовляли крила літака. Після видування повітря тканина м'яка і легко складається. Завдяки цьому наш намет займає мало місця, зберігаючи при цьому стабільність, типову для наметів із важкою алюмінієвою основою.



ЛЕГКИЙ МОНТАЖ: намет розрахований на розміщення на двох балках даху. Просто прикріпіть його до них за допомогою тримачів, що входять у комплект. Перед установкою переконайтеся, що динамічна вантажопідйомність даху і поперечин вашого автомобіля становить не менше 31 кг.

ДОДАТКИ: До намету додається накладка, яка додатково захищає від втрати тепла при низьких температурах. Розкладна алюмінієва драбина легка, зручна і не займає багато місця. У комплект також входить електронасос 12В.


ТЕХНІЧНІ ДАНІ:

Розміри намету: 210 x 120 x 140 см (Д x Ш x В)

Розміри намету всередині: 210 x 120 x 115-140 см (Д x Ш x В)

Розміри намету в складеному вигляді: 208 x 118 x 8 см (Д x Ш x В)

Товщина підлоги (після надування): 15 см

Вага: 31 кг

Колір: олива

Розрахований на 2 особи

Час, необхідний для розгортання: 5-6 хв (технологія One Valve System)

матеріал:

Тканина: суміш бавовни та поліефірних волокон (полікоттон)

Листовий лист: PES (поліестер)

Підлога: матеріал виготовлений за технологією Drop Stitch

Покриття: ПВХ

Аксесуари: накладка, телескопічна драбина, кронштейни, електронасос 12В, москітні сітки, натяжні шнури, кілочки, ремкомплект

Гарантія: 2 роки



GentleTent – австрійська компанія з Відня, яка спеціалізується на виробництві легких дахових наметів, виготовлених за інноваційною запатентованою технологією. Протягом багатьох років вони були піонерами на світовому ринку надувних наметів. Використовуючи галузеві знання провідних виробників, GentleTent створює намети, які є просторими, зручними та виготовлені з матеріалів найвищої якості. Ці продукти також є новаторськими з точки зору естетики та функціональності.

Гернот Раммер, ініціатор і засновник компанії, на власному досвіді відчув проблеми, з якими стикаються мандрівники та любителі суші. Ідея легкового трейлера прийшла йому в голову під час... подорожі на електровелосипеді у 2012 році. Проект перетворився на бачення надувного намету, над концепцією якого працювала ціла група архітекторів, дизайнерів, інженерів та фахівців аутдор індустрії. В результаті було створено інноваційне рішення, яке передбачало надування повітрям камер намету. Спочатку майстерні були орендовані на тютюновій фабриці в Лінці.

Гернот Раммер і його команда пройшли через незліченні випробування продукції, вибір матеріалів і технічні проблеми. Нарешті вони вирішили використати технологію Drop Stitch. Цей матеріал складається з двох паралельних шматків тканини, щільно з’єднаних між собою тисячами тонких ниток. Після накачування підлога намету стає жорсткою і жорсткою. Конструкція настільки міцна, що в минулому за такою ж технологією навіть виготовляли крила літака. Завдяки цьому намет GentleTent займає мало місця, зберігаючи при цьому функціональність і стійкість наметів з важким алюмінієвим покриттям.

Команда GentleTent постійно розвиває свій асортимент і продовжує працювати над «GENTLE (ніжною) кемпінговою революцією».

Характеристики
Основні характеристики
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Автомобільний намет на дах GentleTent Dachowy Roof Mini Flat
103 249 грн