ASUS ROG Strix G17 G713RC-HX057 Ryzen 7-6800H | 17,3’’-144 Гц | 16 ГБ | 1 ТБ | Без ОС | RTX3050

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності
Код товару: 5596-12
Виробник: Asus
Відгуки: 0
Артикул: 90NR08F4-M00400|10M2
MPN: 90NR08F4-M00400|10M2
4 999 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Гарантія
12 місяців
Опис

RYZEN РОБИТЬ БУДЬ-ЯКИЙ ВИКЛИК

Використовуйте потужність архітектури Ryzen. Цей процесор пропонує дивовижну однопотокову продуктивність, що є найважливішою вимогою для плавної гри. Під час трансляції контенту або запису ігрового процесу цей 8-ядерний 16-потоковий процесор демонструє свою багатопотокову продуктивність, виконуючи будь-які завдання без проблем. Незалежно від того, як ви хочете грати, процесор AMD Ryzen дасть вам необхідну потужність.

НАСТУПНЕ ПОКОЛІННЯ

Тепер доступна пам"ять DDR5. Технологія пам"яті нового покоління дозволяє записувати дані на 50% швидше порівняно з DDR4. Ноутбук Strix G підтримує модулі оперативної пам’яті 4800 МГц, пропонуючи швидкість, яка розгромить більшість ноутбуків DDR4. Більша пропускна здатність і вищі тактові частоти гарантують, що ваш процесор ніколи не чекатиме на доставку даних.

Усуньте очікування навантаження

Ніхто не любить чекати, дивлячись на екран завантаження. Завдяки інтерфейсу PCIe® 4.0 x4 ви запустите свою гру швидше, ніж будь-коли раніше. Якщо ви завантажуєте наступну місію, встановлюєте найновішу гру зі своєї бібліотеки, чи працюєте над великими проектами та копіюєте файли між носіями, PCIe® 4.0 забезпечує більш ніж достатню пропускну здатність для безперебійної роботи вашого ПК.

ОТРИМАЙТЕ БІЛЬШЕ З MUX

Сучасні ігрові ноутбуки надсилають кадри зображення через графічний процесор, інтегрований у процесор, перш ніж вони відображаються на екрані. Це подовжує термін служби батареї, але не дозволяє максимізувати продуктивність вашої відеокарти. З цієї причини ми впроваджуємо перемикач MUX на всіх ноутбуках ROG у 2022 році. Для змагальних ігор ви можете переключитися на прямий режим GPU для меншої затримки та в середньому на 15% вищої продуктивності.

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНЕ ОХОЛОДЖЕННЯ ROG

Високоякісні ігрові компоненти виділяють тепло, що може вплинути на продуктивність і рівень шуму. Strix G оснащено технологією ROG Intelligent Cooling™, яка допомагає охолоджувати компоненти. Першим елементом цього процесу є рідкий метал на процесорі, який знижує температуру до 16 градусів Цельсія порівняно зі звичайною термопастою. Чотири отвори для вентиляторів дозволяють ноутбуку максимально ефективно відводити тепло, що виділяється. Профілі програмного забезпечення дозволяють користувачеві персоналізувати налаштування, причому безшумний режим зберігає низький рівень шуму для легких завдань, а режим продуктивності реалізує повну потужність ноутбука , збільшуючи обмеження продуктивності графіки та швидкість вентилятора.

ЗБЕРІГАЙТЕ НИЗЬКУ ТЕМПЕРАТУРУ ЦП ЗА ДОПОМОГОЮ РІДКОГО МЕТАЛУ

Охолодження є однією з найбільших проблем ігрових ноутбуків , але ROG справляється з цим усе краще. Також частиною загальної концепції охолодження є використання рідкого металу, який надзвичайно ефективно розсіює теплову енергію. Нижчі температури допомагають процесорам довше підтримувати вищу тактову частоту та запобігають занадто швидкому обертанню вентиляторів і створенню більшого шуму.

ПОДОБРЕНІ ВЕНТИЛЯТОРИ ARC FLOW™ ПЕРЕМІЩУЮТЬ БІЛЬШЕ ПОВІТРЯ З МЕНШИМ ШУМОМ

Удосконалені вентилятори Arc Flow™ мають 84 вигнуті лопаті спеціальної форми, щоб максимізувати потік повітря з мінімальним шумом. Різна товщина лопатей зменшує турбулентність, оскільки вентилятор прискорює потік повітря завдяки відцентровій силі для більш тихої роботи.

КРИШТАЛЕВО ЧІСТИЙ ЗВУК ПІД ЧАС СПІЛКУВАННЯ

Динаміки з інтелектуальним підсиленням у поєднанні з технологією Dolby Atmos покращують просторове занурення, пропонуючи більш детальні багаторівневі звукові ефекти, які можна оптимізувати за допомогою попередньо встановлених режимів, спеціально налаштованих для фільмів та ігор. Аудіо високої чіткості забезпечує найвищу точність під час прослуховування через навушники. Технологія шумозаглушення на основі штучного інтелекту фільтрує як вхідний, так і вихідний звук, забезпечуючи кришталево чисте голосове спілкування – навіть із сильним фоновим шумом. Ніколи більше не пропускайте повістку.

УДАР З ТОЧНІСТЮ

Технологія Overstroke забезпечує чудовий досвід роботи та ігор із швидшим часом активації кнопок і кращою чутливістю. Розроблений з урахуванням геймерів, він має більший відстань між функціональними клавішами для інтуїтивного розпізнавання та окремі гарячі клавіші для швидкого доступу до клавішних команд. Великі кнопки зі стрілками дозволяють більш точно керувати в запалі бою. Сенсорна панель великої площі полегшує відстеження всіх ваших програм. Завдяки RGB-підсвічуванню для кожної клавіші ви можете вибирати з мільйонів кольорів і насолоджуватися нескінченними можливостями налаштування.

ВИ ЗАВЖДИ МАЄТЕ СИЛУ

Якщо ви захочете пограти десь далеко від дому, ви можете відключити ноутбук від мережі та використовувати його тривалий час завдяки акумулятору високої ємності 90 Вт·год. Забудьте про напружені пошуки розетки та насолоджуйтесь до 12 годин відтворення відео. Strix G підтримує технологію швидкої зарядки, яка дозволяє зарядити акумулятор від 0 до 50% всього за 30 хвилин. Ви також можете заряджати в дорозі за допомогою порту USB Type-C і будь-якого PowerBank.

ГЕЙМПЛЕЙ БЕЗ ЛАГІВ

З’єднання Wi-Fi 6E (802.11ax) дає змогу грати на гігабітних швидкостях усюди, де доступна сумісна мережа. Завдяки підключенню Wi-Fi останнього покоління ви зможете насолоджуватися вищою піковою пропускною здатністю інтерфейсу, підвищеною продуктивністю та надійністю в перевантажених мережах і меншою затримкою для менших затримок під час гри. Навіть у переповнених мережах з багатьма іншими пристроями ви отримуєте переваги від стабільного бездротового з’єднання.

Характеристики
Основні характеристики
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
ASUS ROG Strix G17 G713RC-HX057 Ryzen 7-6800H | 17,3’’-144 Гц | 16 ГБ | 1 ТБ | Без ОС | RTX3050
4 999 грн