Acer Nitro 5 Core i5-11400H | 15,6’’-144 Гц | 32 ГБ | 1 ТБ | Без ОС | RTX3060

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Закінчився
Немає в наявності
Код товару: 5606-12
Виробник: Acer
Відгуки: 0
Артикул: NH.QEWEP.00G|10M232
MPN: NH.QEWEP.00G|10M232
4 749 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Гарантія
12 місяців
Опис

Відмінні технічні параметри

Завдяки поєднанню потужності процесора Intel® Core™ 11-го покоління та відеокарти серії NVIDIA® GeForce RTX™ 30 ви будете правити світом ігор. Опція для двох слотів M.2 PCIe/SATA SSD і розширюваної оперативної пам’яті DDR4 забезпечують максимальну швидкість і великий обсяг пам’яті.

Грайте будь-де з процесорами Intel®

Новітні процесори Intel збільшують кількість відображуваних кадрів і роблять подорожі з вашим обладнанням більш комфортними. Багатоядерні та багатопотокові пристрої досягають високої тактової частоти в режимі Turbo, забезпечуючи продуктивність, необхідну для ігор будь-де.

Відеокарта NVIDIA® GeForce RTX™ серії 30

Серія GeForce RTX™ 30 забезпечує найшвидші в світі ноутбуки для геймерів і творців. Вони побудовані на відзначеній нагородами архітектурі Ampere — другому поколінні чіпів NVIDIA RTX — і використовують нові ядра RT, ядра Tensor і потокові мультипроцесори для забезпечення найреалістичнішої графіки на основі трасування променів у реальному часі та передових функцій ШІ. Ноутбуки GeForce з новими технологіями Max-Q 3-го покоління використовують штучний інтелект і нову оптимізацію системи, щоб зробити високопродуктивні ігрові ноутбуки швидшими та кращими, ніж будь-коли.

Візуальна інтенсивність

Завдяки екрану в технології IPS ви побачите кожну деталь під час гри. У свою чергу, висока частота оновлення та швидкий час відгуку забезпечать чудову плавність зображень, що відображаються. Ми також покращили співвідношення площі екрану до розміру корпусу, зменшили рамки, а відображувані кольори радують завдяки відповідній яскравості екрану.

Зберігайте спокій під вогнем

Компоненти, завантажені вимогливими додатками, дають відпочинок завдяки двом вентиляторам, технології Acer CoolBoost™ і чотирьох витяжних отворів. Технологія CoolBoost™ збільшує швидкість вентилятора на 10%, а охолодження ЦП і ГП на 9% порівняно з автоматичним режимом. Технологія NitroSense дозволяє контролювати та керувати вашою системою в режимі реального часу - вона контролює, серед іншого, температура компонентів і швидкість обертання лопатей вентилятора.

Подолання звукового бар"єру

Подвійні динаміки дають вам перевагу над опонентами, а також більш реалістичний досвід. Завдяки DTS:X® ультрачистий звук можна відтворити в 3D-ландшафті, дозволяючи вам точно визначити положення ворогів, що наближаються, з високою точністю.

Вбивча зв"язок

Ethernet-контролер Intel® Killer E2600, модуль Intel® Killer Wi-Fi 6 AX1650i і програмне забезпечення Control Center 2.0 — це все, що вам потрібно, щоб позбутися онлайн-конкурентів. Ви заслуговуєте на меншу затримку та надійне з’єднання, яке може надати вам лише Killer Networks.

Характеристики
Основні характеристики
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
Acer Nitro 5 Core i5-11400H | 15,6’’-144 Гц | 32 ГБ | 1 ТБ | Без ОС | RTX3060
4 749 грн