9-місна силова мультистанція Marbo Sport MAXI MP-T003

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
В наявності
Код товару: 3550-10
Виробник: Marbo Sport
Відгуки: 0
Відправка до 20 робочих днів
Артикул: MS-24591
MPN: MP-T003-k1t1
Знайшли дешевше?
610 099 грн
Характеристики: (Дивитись усі)
Артикул
MP-T003-k1t1
Варіант
антрацит/бордовий
Додаткові характеристики
Пристрій складається із семи машин: верхня тяга 
Клас
Професійні
Колір
Бордовий
Антрацит
Опис

9-станційна вежа MAXI

Якщо ви шукаєте абсолютно безкомпромісні рішення, вам потрібне обладнання, яке відповідає найсуворішим вимогам і при цьому не коштує величезних грошей, наша пропозиція саме для вас!

Ми чудово знаємо, наскільки важливий кожен квадратний сантиметр у вашому фітнес-клубі. Тому ми вирішили об’єднати чотири машини в одну. Представляємо вашій увазі наш останній продукт – вишку MAXI MP-T003 на дев’ять станцій.

Пристрій складається з семи машин: підйомник верхній МП-У206, підйомник нижній МП-У207, підйомник нижній і верхній МП-У211, двофункціональна машина-метелик МП-У224, дві канатні станції МП-У230 і ворота зі штангою МП- U204.

Маючи багаторічний досвід у виробництві обладнання для потреб комерційних тренажерних залів, нам вдалося створити безвідмовний продукт, який не піддасться навіть найжорстокішій експлуатації. У поєднанні з використанням найсучасніших машин для формування листів і профілів ми створили продукт, який задає нові тенденції в дизайні обладнання цієї цінової категорії.

Витяжка верхня MP-U206

Верхнє плече машини висунуте на висоту 230 см. Завдяки цьому займатися на пристрої зможуть люди зростом понад 200 см. Підйомник був обладнаний штабелем вагою 120 кг, що складається з брусків: 8х5кг, 8х10кг.

Витяжка нижня МП-У207

Нижній підйомник має великі зручні платформи з рифленого листа, які гарантують можливість прийняти тверду і стабільну позицію під час занять. Завдяки використанню розривної пластини з протиковзкими властивостями стопи тренажера не рухаються під час тренування.

Ворота МП-У204 і канатна станція МП-У230

Ворота та мотузкову станцію ми оснастили системою регулювання положення ручок, що дозволяє виконувати набагато більше вправ, ніж на тренажері традиційної конструкції. Регулювання здійснюється за допомогою жовтої практичної пружинної шпильки. Всі колеса ми сховали під корпуси з чорного пластику. Лінії закінчуються масивним затискачем для шестигранних гвинтів і амортизуються кулькою з товстої гуми. Кабельна станція має коефіцієнт навантаження 1:1, а затвор 2:1

Двофункціональна машинка для метеликів MP-U224

Завдяки використанню спеціальної конструкції для кріплення рук тренажера дозволяє тренувати дві групи м'язів. У базовому налаштуванні пристрою ви будете виконувати тренування грудей. Достатньо лише потягнути пневматику, відвести руки тренажера максимально назад, відрегулювати сидіння та спинку, і ви зможете тренувати задню частину плечей!

Витяжка верхня і нижня MP-U211

У новому підйомнику MP-U011 ми використали повністю змінену систему управління кабелем, завдяки якій вам не потрібно кріпити додаткові стропи для виконання вправ на верхньому або нижньому підйомнику. У цьому пристрої обидва налаштування доступні постійно - просто встановіть положення сидіння однією рукою і починайте тренуватися! Завдяки спеціальному розташуванню коліс, вашим клієнтам не доведеться думати, як прикріпити додаткову мотузку для вправ на нижньому підйомнику. У даній моделі доступні обидва функціоналу обладнання одночасно!

Professional line - обладнання для комерційного використання

Найкраще, що може трапитися зі справжнім бодібілдером - серія Marbo Professional.

Обладнання цієї лінійки має декларацію відповідності стандарту PN-EN 957-4:2007 і може використовуватися в комерційних і громадських спортзалах. Відчуйте задоволення від тренувань на найкращому обладнанні на ринку! Клас: S - Обладнання, призначене для комерційного використання.

Щоб забезпечити безпеку ваших клієнтів, наше обладнання було перевірено на безпеку та відповідність чинним стандартам Європейським центром якості.

Результатами цих тестів є Сертифікат безпеки та Сертифікат безпеки Top, які ми отримали для пристроїв лінійки Professional.

Характеристики
Основні характеристики
Артикул
MP-T003-k1t1
Варіант
антрацит/бордовий
Додаткові характеристики
Пристрій складається із семи машин: верхня тяга 
Клас
Професійні
Колір
Бордовий
Антрацит
Призначення
Багатофункційні
Для м’язів грудей
Для м’язів спини
Для м’язів рук
Для м'язів плечей
Для м’язів ніг
Для м’язів сідниць
Різновид
Мультистанція
Тип навантаження
Вантажноблокові
Бренд
Marbo Sport
Ваговий стек
56 x 5 кг
60 x 10 кг
Займана площа
26,57 м²
Колір оббивки
бордовий
Колір рами
антрацит
Максимальне навантаження
150 кг
Особливості
Регулювання ручок
Розміри
385 х 690 х 240 см
Висота
240 см
Довжина
385 см
Ширина
690 см
Вага
2150 кг
Країна реєстрації бренду
Польща
Країна-виробник товару
Польща
Гарантія
12 місяців
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нова Пошта:
- Адресна доставка до дверей,
- У відділення,
- У поштомат.
Укрпошта Експрес:
- Адресна доставка,
- У відділення.
Самовивіз.
Повернення коштів чи обмін товару протягом 14 днів;
Гарантія на товар - 12 місяців
- Післяплата (при отриманні товару);
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard;
- Рахунок-фактура на IBAN рахунок.
9-місна силова мультистанція Marbo Sport MAXI MP-T003
610 099 грн